En såndär tråkig dag ni vet..



hej hej hemskt mycket hej. Jag har ingenting att skriva idag, min hjärna strejkar.. Har inget batteri i min kamera, min webbcamera suger så jag kan inte ta dagens outfit, not good. Kände att jag var lite tvungen att göra ett inlägg så ni inte trodde jag hade dött eller inte. Ungefär såhär kul har jag (kolla bilden). Nu fick jag slut på ord.. Tills vi hörs igen så får ni ha de bäst, kramar! :)

Datum: 2010-11-30 | Klockan: 18:36:47 | Kategori: Allmänt



Härlig dag!



Dålig uppdate, jag vet.. Har haft fullt upp! Måste bara säga att detta var den goaste skoldagen på riktigt länge! Den började med att 8orna åkte till Åby ishall och åkte skridskor i ungefär 1-2 timmar sen åkte vi tillbaka till skolan, alla andra 8or gick på lektion medans våran klass tog en promenad upp mot en pizzeria och åt pizza och sluta efter det, riktigt gött! Jag tävlade med Björn om vem som kunde äta upp hela sin pizza först, jag vann! Men gud va illa jag mådde efter de, trodde jag skulle spy.. usch! Dagen vart iallafall lyckad och fortsätter likaså, gissa vart jag ska snart? Träning ofcourse, gillagilla! Hörs senare ikväll eller imorgon, ha det super. Kram! :)

Dagens outfit:
Tights: HM
Skjorta: Gina tricot
Halsduk: Lindex

Datum: 2010-11-29 | Klockan: 17:00:24 | Kategori: Outfit



Handbollstips


Bild från när vi spelade Åhus Beachhandboll 2009, bästa cupen någonsin!

Hallå pepps! Allt bra med er? Själv mår jag kanoners! Blir ingen dagens outfit idag eftersom jag spelat handboll hela dagen och glömde ta kort på matchkläderna som just nu ligger i tvätten.. hähä. Det var någon som frågade ifall jag kunde lägga in bilder från Åhus Bechhandboll, tyvärr så har jag knappt några bilder alls därifrån.. Men jag har lite videos från det, kan lägga in en video istället? Blir det bra? Fick även en fråga igår om jag kunde ge några tips på hur man blir en bra handbollspelare om jag inte minns fel..? Det är jättesvårt att säga hur man blir en bra handbollsspelare men det jag har lärt mig under min handbollsresa så är det vissa saker som är rätt viktiga att göra. Här är några exempel:

• Kom på träningarna så ofta du kan och var träningsvillig, du ska visa att du vill lära dig nya saker
• Ha alltid ditt ego med dig när du spelar handboll, spelar ingen roll om du tränar eller spelar match. Du skall alltid visa vad du kan, inte vad ditt lag kan.
• Om ditt lag ligger under med några mål eller spelet inte går bra skall du alltid ha humöret uppe och peppa dom andra, det hjälper och stärker både laget och dig!
• Hjälp alltid dina lagkamrater, ingen klarar av att spela en match helt själv, man måste jobba tillsammans.
• Tappa aldrig ditt självförtroende, du är bra precis som du är. Det kanske inte går bra en match eller två, men du tar igen det.
• Viktigast av allt, ha alltid kul på handbollsplanen!

Hoppas tipsen besvarade frågan och att ni får nytta av dom. Ta hand om er! :)



Datum: 2010-11-28 | Klockan: 17:40:58 | Kategori: Handbollen



Utmattad



syskonkärlek.. ? ;)


lillkusinen och jag!

Tjenaretjenare, hoppas allt är bra med er. Själv så är jag helt utmattad efter en lång dag med både kyla och kusiner. Först så var jag och min familia på Gunnebo med farmor&farfar för att gå och kolla på allt julpyssel och sånt ni vet. Sedan åkte vi iväg hem till farmor&farfar och åt mat och fikade lite gott! Då var även mina kusiner där. Dom är nu 3 år och 7 år, så man blir ju lätt sysselsatt med dom i närheten ;) Men dom är så underbara så man gör ju allt för att få se deras små leenden.

 

Så dagen vart lyckad men riktigt kall! Köpte även ett par vad ska man säga.. cykelbyxor? Som man har under shorts i handbollen om ni förstår vad jag menar? Annars kan jag lägga in en bild. Här har ni förresten några bilder från dagen, blev knappt några eftersom kameran dog, batteriet var visst inte laddat.. hähä. Men hoppas eran lördag varit lika bra som min och hoppas ni får en fortsatt bra kväll! Take care, kram :)

Datum: 2010-11-27 | Klockan: 21:45:15 | Kategori: Allmänt



Handboll är livet!



Hej på er. Träningen igår var superkul! Var lite svårt att visa vad man gick för bara.. men ska träna en gång innan jul med dom igen så det är nog ingen fara. Trodde det skulle vara jättespänt och nervöst men det släppte rätt fort faktiskt, alla var jättesociala och snälla! Men det är ju som sagt en tävling om man säger så, alla vill ju ha en plats i laget. Jag hatar att spela ego men nu måste jag tyvärr göra det iallafall.. ovant men de är det som behövs så då får man ju göra det med! Hinner tyvärr inte skriva mer eftersom jag har jättebråttom, ska vara klar om en kvart och jag har inte ens börjat göra mig iordning än! Hörs när jag kommer hem ikväll, ha en fin lördag! Kram

Datum: 2010-11-27 | Klockan: 10:53:40 | Kategori: Handbollen



Nervös tjej!


Bild från när jag spelade Åhus Beachhandboll i sommras (jag längst fram)

Åååh va jag är nervös..! Skall nämligen träna för första gången med disktriktslaget nu, nu får man inte tabba sig! Hoppas det går bra.. vill så gärna vara med där! Verkar jättekul. Men det är runt 100 stycken nu första träningen, sjukt många! I slutet skall det bara vara 17 kvar.. men det går nog bra! Kommer hem ganska sent så skriver hur det gick/kändes osv imorgon istället :) Ha en jättebra fredag, kram på er!

Datum: 2010-11-26 | Klockan: 18:05:42 | Kategori: Handbollen



Längtar tills ikväll!



Blev lite bloggande igår kände jag.. hade fullt upp! Men nu är det äntligen helg, så skönt! Mesta dels av helgen består av handbollsmatcher med mera, kommer bli super! Måste även säga att det va himlans kallt idag asså! Vet att vissa som läser min blogg har -20 osv men jag klagar starkt på -7, burr. Lägger in ett inlägg innan jag åker iväg på kvällens planer, ni får veta vad de är då! :D Ha det bäst så hörs vi senare! Kram

Dagens outfit:
Tights: Gina tricot
Vitt linne: Gina tricot
Tröja: Gina tricot
Halsduk: Lindex

Märkte att nästan allt kom från gina.. menmen! ;)

 

 


Hyrde in min privata forograf idag;) haha. (klickbara bilder!)

Datum: 2010-11-26 | Klockan: 15:20:26 | Kategori: Outfit



Skolaskolaskola!



Tjenare! Hinner inte blogga nu egentligen, har engelska att göra.. men jag skriver några rader iallafall! Dagen har faktiskt varit bra och den kommer fortsätta likaså! Senare ikväll skall jag åka iväg till Mölndal och snacka teori med mitt lag, ska även äta lite gott. Skumtomtar, julmust, pepparkakor och så, kommer bli jättemysigt! Men först och främst har jag skolan att tänka på, jättestressigt nu..! Men här har ni dagens outfit. Måste bara säga att jag älskar bikboks tights, jättesköna!
Ha en fortsatt bra dag! :)

Dagens outfit:
Halsduk: Lindex  
Tunika: Cubus
Tights: Bikbok

Datum: 2010-11-25 | Klockan: 15:38:35 | Kategori: Outfit



Plugga!



Då vart man hemma efter en ganska bra dag faktiskt, förutom att jag blev mulad innan sista lektionen.. kallt om jag säger så! Men annars har allt rullat på som vanligt, hoppas eran dag varit bra! Istället för att bara ta det lungt nu måste jag göra engelska.. jippi. Men här får ni iallafall dagens outfit, vad tycker ni?

Dagens outfit:
Jeans tights: minns inte.. men vila är märket 
Linne: MQ 
T-shirt: HM

Datum: 2010-11-24 | Klockan: 17:04:17 | Kategori: Outfit



Systrarna knas


Morgonpigga systrar!

Hallihallå! Vet ni hur många grader det är ut? Jo, -3,5 grader, skitkallt ju! Tänk att jag ska gå till skolan i detta snöovädret :( Men bortsett från att det är kallt och blött älskar jag snö, tycker det är jättemysigt! Någon som håller med mig?

Nu måste jag dra mig till skolan, tyvärr.. ;) Hoppas ni får en fin onsdag!

Datum: 2010-11-24 | Klockan: 10:08:21 | Kategori: Allmänt



Godnatt!


Modell: Jag
Foto: Michaela

Hej på er, kom precis hem från träningen så nu blir det bums ner i sängen! Hoppas ni haft en bra kväll. Vi hörs imorgon! Här är förresten bilden från fotograferingen jag lovade att lägga in. Vad tycker ni om den?
Datum: 2010-11-23 | Klockan: 22:10:04 | Kategori: Foton



Försov mig!



Förlåt för att jag inte uppdaterat någonting idag! Försov mig imorse så kunde därför inte lägga in ett inlägg på morgonen.. Dagens outfit idag kanske inte den snyggaste men jag hade bråttom och va tvungen att bara sätta på mig någonting snabbt och smidigt. Men nu skall jag iallafall äta och sen blir det handbollsträning! Vi hörs när jag kommer hem ikväll och då får ni inte missa bilden jag lägger upp från fotograferingen :) Ha det bra så länge! Kram

Dagens outfit:
Tights: Bikbok
Linne: Gina tricot
Hoodtröja: Cubus

Datum: 2010-11-23 | Klockan: 16:56:59 | Kategori: Outfit



Dagen avklarad



Då var ännu en skoldag avklarad, härligt! Sitter för tillfället här med Emma, vi ska nog gå och ta oss en liten matbit! Gott. Senare ikväll blir det handbollsträning som jag skrev imorse, dagens höjdpunkt! Jag måste bara säga att inget slår känslan man får när man spelar handboll, helt oslagbar! Hittade förresten lite snygga kläder som ni kan se på bilderna.

Tights: Monki
Kavaj: Bikbok
Blus: Gina tricot


Vad tycker ni om dom? :)

Datum: 2010-11-22 | Klockan: 15:56:28 | Kategori: Inspiration



Godmorgon




Godmorgon! Härligt med ny vecka ingen. Eftersom ni inte fick någon dagens outfit igår får ni självklart en idag och som ni ser i bakgrunden så snöar det ute, så mysigt! :) Dagens planer blir såklart skola och sen träna, lägger in ett inlägg när jag kommer hem idag om jag hinner, annars blir det ett efter träningen. Ha en bra dag! Kram

Dagens outfit:
Vitt linne: Gina tricot
Svart blus: Zoul
Tights: Bikbok
Skor: Johanssons
Jacka: Stadium

Datum: 2010-11-22 | Klockan: 08:42:28 | Kategori: Outfit



Fotografering



Hejhej! Som ni säkert märkt så har bloggen krånglat nästan hela dagen så har inte kunnat uppdatera men äntligen funkar den igen! Blir tyvärr ingen dagens outfit idag eftersom jag egentligen bara gått i mjukisbyxor och en tröja. Men ni får lite ''behind the scenes'' bilder från idag när Michaela fotade mig istället, hoppas ni gillar dom!


Vi hörs imorgon, ta hand om er! Kram

Datum: 2010-11-21 | Klockan: 20:59:48 | Kategori: Allmänt