God peeing on us..



Okej, vad är det som håller på att hända med Sverige?! Först är det 6 månader vinter, sen växlar det mellan solsken och plusgrader till regn och slask?.. Just nu känns det inte som om det kommer bli någon riktig sommar. Kommer vara en såndär sommar som växlar mellan vår/höst. Ni vet lite sol men ändå blåsigt/små kallt.

Blir alltid på så bra humör när man stiger upp på morgonen och märker att idag är det vårväder. Skinnjacka, tygskor och solbrillz på! Man känner verkligen yes sommar är på gång, men inte då. Nästa dag är det antingen regn eller så kommer det snö? Har ni tänkt på det, det kommer snö men det försvinner alltid dagen efter eller mitt på dagen. Är det inte lite onödigt att det ens snöar då?..

Tror att vädergudarna fått fnatt, allt är helt upp och ner. Minns hur jag verkligen längtade efter vinter i höstas men nu, snälla försvinn.. Ge mig solsken och brunbrända ben!

Usch och fy, vad deprimerad jag blir! Tur att jag snart ska iväg på handbollsmatch på man slipper se detta kassa väder.

Så vad säger ni? Sommar eller detta?

Datum: 2011-03-31 | Klockan: 17:29:44 | Kategori: Allmänt



Tuff tuff

Sitter nu i skolan och kollar på Sherlock Holmes, ganska tråkigt faktiskt.. Men det goa är att vi slutar efter den. Vi slutar alltså runt 12 och vi började 10. Imorgon är jag ledig för då ska jag på moppekurs från 8-17.  10 i 1 ska jag til tandläkaren och ta massa kort eftersom jag snart ska sätta in min tandtällning. Det visste ni inte va? Men det ska jag, ska först operera och sen åker rälsen in, tuuufff-t, haha!
Datum: 2011-03-31 | Klockan: 10:52:20 | Kategori: Allmänt



Photoshoot!






Kände för att fota lite, dock blev bilderna inte dem bästa men nu är det ju så att jag inte är en höjdare med kameran heller. Fast ni måste hålla med om att jag är MYCKET bättre än min syster?! Hon är ändå ganska dålig om man tänker efter... ;) 



Ps. Kommentarerna funkar igen!

Datum: 2011-03-30 | Klockan: 21:09:51 | Kategori: Foton



A touch of evil



Min Earcuff (fejk)


Min korsring!

Tjenare läsare. Kom på att jag beställt lite smycken från nätet för ett tag sedan som jag glömt att visa upp här.. Dock vart en av ringarna för liten och smart som jag är hade jag råkat beställa 2 likadana! Men leveransen vart väldigt bra, tror inte ens att det tog en vecka. Kanoners! + Det svider inte så mycket i plånkan när du handlat där, mycket bra! ;) Har länkat hemsidan innan men let's go again.

Hemsidan --> http://www.atouchofevil.se/



Btw, det går inte att acceptera kommentarerna så man ser dem på bloggen?! Skumt..

Datum: 2011-03-29 | Klockan: 22:14:26 | Kategori: Shopping



BILDBOMB FRÅN KATRINEHOLM
















Härligt gäng dedära! Helgen vart väldigt lyckad, super kul! + vi vann även B-final :D Dock ramlade jag på finalen och har grymt ont i tummen.. Hoppas det inte är något. Har både match och moppekurs denna veckan!..

Datum: 2011-03-28 | Klockan: 17:05:45 | Kategori: Handbollen



Hej på er! Nu har vi äntligen landat i Kri...

img_4155 (MMS)

Hej på er! Nu har vi äntligen landat i Kristineholm, skönt! Snart ska vi sova eftersom det är tidig match imorgon. Ha det så bra, så hörv vi imorgon. Kram! :)

Datum: 2011-03-25 | Klockan: 21:46:14 | Kategori: Allmänt



Nu är alla väskor packade och klara. Mjuki...

img_8740 (MMS)

Nu är alla väskor packade och klara. Mjukiskläderba är på och jag ska snart åka till Emma. Sedan blir det tåg till Katrineholm på cup!  Det är förresten voffeldagen idag, så jag och Emma ska käka de innan vi drar till tåget.  Kommer mobilblogga lite nu under helgen så jag håller bloggen uppdaterad. Ha det kanon så länge! 

Datum: 2011-03-25 | Klockan: 14:45:10 | Kategori: Allmänt



Min vän solen är hemma igen!





Alla bilderna är tagna av systeryster!


ÅH vad skönt, solen har hittat hem! Graderna stiger och vårkläderna börjar plockas fram, och solbrillzen såklart! Jag som trodde att det var ute med våren, att vintern hade vunnit. Men där ser man så fel man hade och det är jag glad över att jag hade med! Underbart ♥

Var förresten en tjej som undrade om jag kunde ha bloppis här i bloggen, visst låter det kul?! Frågan är mer om ni skulle vilja köpa kläder av mig, skulle ni det?.. Ska jag ha en bloppis? Allt händer på er kära läsare! :)

Datum: 2011-03-24 | Klockan: 17:21:49 | Kategori: Foton



Skolan!

Godmorgon pepps! Sitter just nu i skolan och har håltimma i ungefär 1,5 timme. Har ingen slöjd eftersom vi inte har någon lärare, irriterande att man behövt gå upp och dra sig i skolan någon timme för tidigt.. Men nu är man ju iallafall vaken ;)

Ikväll blir det match mot Sävehof, kan bli ganska intressant. Antingen kommer jag vara död efter skolan eller vara hur pigg som helst, hoppas jag är överpigg.. haha! Och eftersom jag sitter i skolan har jag ju ingen bild att lägga in, eller jag har ju sånna jag redan använt men kul för er att se?.. Så här så ni en länk till en sjukt fin låt istället. Ha det bra så länge, kramar! :)

http://www.youtube.com/watch?v=nUfU_L8YJ9E&feature=related
Låten handlar om killens tjej som vart med om en bilolycka och sitter nu i rullstol. Hon kan knappt prata, eller röra sig. Dem hade precis förlovat sig och skulle gifta sig då olyckan inträffade. Han sjunger om att han aldrig kommer lämna henne och ta hand om henne hela livet ut. Detta är äkta kärlek, så fint!

Datum: 2011-03-24 | Klockan: 08:27:54 | Kategori: Allmänt



Vårfeelings








Dagens outfit:
Linne: MQ
Kofta: Gina tricot
Jeans: Gina tricot
Korshalsband: Glitter
Långt halsband: Vet inte.. syrrans.
Väska: HM
Converse: USA
Skinnjacka: Zara

Lyckades få med Greta på bio, såg på min låtsas fru. Den var sjukt bra och rolig! Rekomenderar den starkt, jag och Greta skrattade igenom hela filmen. Det var bara 7 stycken i salongen med oss, kan säga att det bara var 2 stycken som hördes.. VI. Haha! Hoppas eran dag varit lika lyckas som min, ha det bra! Kram :)

Datum: 2011-03-23 | Klockan: 20:40:55 | Kategori: Outfit



Godmorgon!



Jag just nu, pigg och glad! Skola here I come..

Godmorgon alla solstrålar. Ber så fruktansvärt mycket om ursäkt för inget bloggande på 1 vecka?! Vet inte riktigt vad det är med mig, jag sitter nästan aldrig vid datorn längre känns det som.. Sitter endast via mobilen på facebook osv. Men kom på att jag kan ju mobilblogga! Dock vet jag inte riktigt numret och sånt men ska kolla upp det nu och hoppas på att jag hittar det, för isåfall kommer jag alltid kunna blogga via mobilen när jag inte hemma som tillexempel från cupen jag ska till i helgen. Great!

Idag har jag världens goaste dag! Börjar 20 i 11 och slutar 5 i 12, kan det bli bättre än så? Har endast en lektion, skööööööönt. Så får se vad jag hittar på idag, tänkte gå på bio men alla är ju upptagna?! Antingen är det: Jag ska på bio på fredag eller jag har träning osvosv.. Men jag lyckas nog fixa någon ändå! ;)

Ha en toppendag så hörs vi senare, kram! :)

Datum: 2011-03-23 | Klockan: 09:57:46 | Kategori: Allmänt



Rädd!

Hallojsan! Vet ni vad jag gjorde idag på en rast i skolan? Jo, jag gick och tog ett till hål i örat! :D Jag vart skiträdd, satt och skakade i stolen typ.. Fick hålla Elsas hand, haha! Men det gick ju bra och det blev snyggt! Här är en liten video från det, inte alls lång men ni ser lite iallafall ;)



Bildbevis.
Datum: 2011-03-15 | Klockan: 18:47:12 | Kategori: Video



Veckansblogg - Vinnarna!



http://emmaemmelie.blogg.se/

http://bloggfen.blogg.se/
Datum: 2011-03-13 | Klockan: 21:19:00 | Kategori: Tävlingar



Nu blir det solsidan, love it!

¨

Någon mer än jag som fullständigt ÄLSKAR detta program? Ove är bäst ♥
Datum: 2011-03-13 | Klockan: 20:00:00 | Kategori: Allmänt



På jakt..

..efter en snygg skinjacka att ha till våren/sommarn. Någon som vet vart man kan hitta någon?  



Veckansblogg vinnarna avslöjas även ikväll, so stay around.

Datum: 2011-03-13 | Klockan: 17:49:05 | Kategori: Frågor & Svar