Dagens citat

Datum: 2012-01-31 | Klockan: 17:12:26 | Kategori: Dagens citatHaha, måste vart sämsta hittills!

Datum: 2012-01-30 | Klockan: 14:00:25 | Kategori: VideoKolla va tuff-t

Tog dom absolut snyggaste bilderna jag kunde hitta, ärligt.. ;)

Tja snyggingar! Kom precis hem från Västerås, det gick inte jättebra där. Åkte ut så det blir inget USM steg 5 för oss.. Tråkigt men det var en kul upplevelse att spela steg 4 iallafall!

Eftersom jag inte bloggar på ett halvår?! har inte ni sätt min mina förändring i min mun, right? Så ville bara presentera min bästa vän för er, har kännt henne i snart 2 månader! Nej, men ärligt. Jag har tandställning, don't like it. Jag tycker inte det är särskilt fint men den är jobbig som f-n! Ska stå ut med den i 2 år, you said what?! Tragiskt nog är det sant..

Men nu måste jag göra massa roliga läxor eftersom jag vart borta hela helgen, stress-mode on!
Chao så länge!
Datum: 2012-01-29 | Klockan: 18:43:34 | Kategori: FotonNothing can break me now.

Hallo! Hoppas allt är bra med er! Själv har jag grymt ont i huvudet, har haft det sen igår och det går inte över och tabletter funkar inte. Åhhh. Och nu har jag ont i magen också... Men ingenting kan få mig på dåligt humör just nu, känner bara ett lyckorus i hela kroppen! Dock måste jag plugga massa läxor jag har till nästa vecka, för jag är ju inte hemma i helgen. För ikväll klockan 18:00 åker jag till Västerås och spelar USM steg 4, WIHOO! Är peppad nu, vill verkligen till steg 5, hade varit så coolt! Men lyckoruset beror mest på.....
Mitt fina lag! Går ju i sävehof nu, stormtrivs!


Början på något nytt och det känns så fruktansvärt bra!

Nu ska jag gå och packa lite och vänta på att Hanna ska komma. Får se om jag hinner/orkar/kan lägga in inlägg via mobilen i helgen. Annars hörs vi på måndag, möjligtvis på söndagkväll. Ha det bäst ♥
Datum: 2012-01-27 | Klockan: 13:33:19 | Kategori: Allmänt2012, nytt år, nya möjligheter

Remember me? Haft ett ganska långt uppehåll nu, eller vad säger ni? Haha. Känner att det är dags att försöka på nytt igen. Nytt år, nya tag! 

Vissa kanske har märkt att jag lagt in ungefär 3-4 inlägg om att jag ska börja blogga igen? Eller så kanske ingen har hunnit se det för jag har ångrat mig och tagit bort dom nästan direkt efter jag lagt upp dom. Beror nog mest på att jag känner att bloggen kommer att vara kass då jag har ont om tid och jag vill ju göra bloggen så bra som möjligt, såklart. Trots att min tid är liten så känner jag ändå att det är skönt att blogga ibland, att få skriva av sig och dela med sig av sitt liv till andra. Så jag ska försöka och göra så gott jag kan och jag hoppas att jag lyckas!

Så here I am, början på något nytt igen!
Vi hörs senare budds ♥
Datum: 2012-01-26 | Klockan: 14:38:09 | Kategori: Allmänt