Otursbarn?

Ni vet ju att min systemkamera är sönder, right? Den gick sönder utan att jag gjorde någonting, den bara dog. Och vet ni? Jo, nu har min Iphone också gått sönder!! Känner att det går bra för mig.. Och det värsta är att den också bara dog, så står det såhär på den ''Återställ Iphonen i iTunes för att du ska kunna använda den igen'' och självklart så fungerar det inte att återanställa den på iTunes?! Börjar bli lite lagomt less på Iphones nu.. Jag menar, det är inte första gången den går sönder? Detta är nog 3 eller 4 gången den krånglar. Så jag har kommit fram till att Iphones är kassa! :)

Ska iallafall dega i soffan nu och kolla på Twilight 1 & 2 med pappsen, blir antagligen popcorn till det. Kan inte bli mycket bättre än såhär! ;) Är ingen direkt Twilight älskare men 1an var väl helt okej, undra om 2an är bättre? Har ni sätt dem? Vad tycker ni om dem isåfall? Bra eller dåliga? :)

Datum: 2011-02-27 | Klockan: 19:00:00 | Kategori: Allmänt



Skratta eller gråta?..

Haha, antar att de flesta sätt vilka himla pinsamma videosar min syster lagt upp på sin blogg?.. Till mitt försvar hade jag tråkigt när jag gjorde dem och det var aldrig menningen att någon skulle få se dem, men den tanken sprack ju.. pinsamt! Men jag antar att man får bjuda lite på sig här i livet? Därför tänkte jag, varför inte hämnas lite? Att hämnas är alltid kul! Så titta och njut gott folk. Michaela 15 år, lika gammal som jag är nu alltså, lika? ;)


Dock tycker jag inte att det var en bra hämning.. kolla bara va söt hon är på bilden!

Datum: 2011-02-27 | Klockan: 16:56:18 | Kategori: Allmänt



Hos Emmsi!

Datum: 2011-02-26 | Klockan: 20:27:01 | Kategori: Video



Kvällspromenad!



Elsii

Moi


Tjenare! Har egentligen inget speciellt att säga. Kände bara för att uppdatera lite! Kom precis hem från en skön kvällspromenad med bästavän, fast det va ju lite sådär lagomt kallt.. Tänkte att ni kunde få lite bilder att kolla på och om ni undrar varför jag har min halsduk över huvudet och så var det för att det var kallt om öronen, och det hjälpte faktiskt att ha det så! :D Smart tjej! Fast det var Elsa som kom på det.. haha!

Fick även frågan om jag kunde göra ett videoinlägg och självklart, allt för er! Så imorgon innan jag drar till Emma kan jag göra ett litet sådant. Så vi hörs då helt enkelt! Sov gott ♥

Datum: 2011-02-25 | Klockan: 23:10:24 | Kategori: Allmänt



Trött...


Fastade även med foten i en låda.. tog ett tag innan jag fick av den, haha..

Hallihallå! Hemma nu från praon, 10 i 6 på en fredag, häääärligt.. Det har blivit så tråkigt där nu! Man måste bära tunga saker, man blir trött, får ont i nacken, man blir utsliten, uttråkad och man får svinont i hälarna! Gjorde även en väldigt pinsam tabbe idag.. tappade ut jättemycket pizzasallad på golvet, jag trodde jag skulle dö! Pinsamt! Kan inte skolan börja igen?.. :(

Ikväll kommer iallafall gäster, dock följer inte deras barn med hit så jag kommer antaglien sitta på mitt rum eller träffa någon kompis istället. Har inte så mycket mer att säga faktiskt.. Vill bara säga att ni är världens finaste och bästaste läsare! Man blir så glad av alla goa kommentarer man får, tacktacktack! ♥ Ni gör min dag lite sådär extra bra! Ha en gossig fredag så hörs vi när vi hörs. Kram! :)

Datum: 2011-02-25 | Klockan: 17:49:47 | Kategori: Allmänt



Helgen närmar sig..


Bild från när syrran fotade mig för ett tag sedan!

Hej på er! Kom hem från träningen för en stund sedan, sitter just nu här nyduschad och fräsch! Dags att lägga sig snart så man orkar upp imorgon. Har inte somnat i tid någon dag denna veckan, har inte fått sova alla mina timmar! Not good.. Men måste gå och äta något nu, så lilla magen blir glad. Efter träning är mat som godast!

Imorgon är det förresten fredag, äntligen! Men nu ska jag inte sitta här och skriva massa onödiga saker. Ville bara skriva ett simpelt inlägg så ni vet att jag lever osv ;) Sov jättegott alla mina fina läsare, ♥

Datum: 2011-02-24 | Klockan: 21:28:44 | Kategori: Allmänt



SVAR PÅ TAL



1. Har du haft någon fundering någon gång att du vill sluta på handboll?
Svar: Yes, jag funderade starkt på att sluta när mitt förra lag las ner men fortsatte som tur va!

2. Du tränar mycket, jag gör också det men ibland orkar jag verkligen inte. nått tips? :)
Svar: Asså visst, alla har sina dagar då man känner för att bara ligga i soffan och inte göra någonting, helt ärligt känner jag mig så ganska ofta eftersom jag brukar vara trött och hängig efter en hel dag antingen i skolan eller nu på praon. När jag är sån brukar jag bara ge gärnet ändå för jag vet att det kommer kännas så skönt efteråt! Tänk på resultatet, tänk på känslan du kommer få efteråt, tänk you can make it! Så mitt tips är helt enkelt att pressa dig själv för du vet att resultatet kommer bli bra och i slutändan kommer all press vara guldvärt! :)

3. Har du bra betyg i skolan?
Svar: Jag har godkänt i allt så det är väl bra?.. Visst jag kunde haft bättre men jag var en riktig antiskola-tjej i 7:an, men har nu tagit tag i det och jobbar mig uppåt, och det ger väldigt bra resultat!

4. Favoritglass?
Svar: Helt klart Ben & Jerry's!! 

5. Har du haft något seriöst förhållande?
Svar: Nej det har jag inte.

6. Älskar din blogg!! Gör du headrar till andra om man ber en av dig? :D Kram! <3
Svar: Va roligt att höra, tack! Nu är det ju så att jag inte gjort min header och jag är inte sååå bra på det.. Tyvärr :( Kramar!

7. Ta det inte negativt! Men tror du att du har fått många av dina läsare genom din syters länkar? :)
Svar: Ja faktiskt! Jag menar, om inte Michaela hade länkat mig tror jag inte många hade hittat den. Fast jag vet ju inte om dem som läser min blogg läser den för att jag är hennes lillasyrra eller för att dem gillar de jag bloggar om.. Haha ;)

8. Har du kysst någon? När fick du i så fall din första kyss? ;)
Svar: Haha, jodå! Den första som jag kommer ihåg var i 2an!

9. Vad fick dig att börja blogga?
Svar: Jadu, bra fråga! Det var väl mest det att min syster bloggar och jag tyckte det verka så roligt så jag testade helt enkelt och fastnade för det! :)

10. Vad är din bästa/sämsta egenskap? Ha en bra kväll! :)
Svar: Den sämsta är nog att jag är en ganska dålig förlorare.. haha! Den bästa är väl.. att jag är en väldigt bra lyssnare. Gillar att hjälpa bland annat mina kompisar när dem har problem osv. Tack, detsamma! :)

11. Vad gillar du för typ av musik?
Svar: Jag gillar väldigt mycket blandad musik, men älskar att lyssna på lugna och fina låtar. That's me! ;)

12. Vilken artist/band föredrar du?
Svar: Åh herre, jag är så dålig på band och sånt! Men jag tycker Joe Brooks är bra :)

13. Hur går de i skolan ? :) 
Svar: Det går bra faktiskt! :)

14. Om du inte skulle spela handboll, vilket sport tror du att du skulle spela i då? :]
Svar: Fotboll tror jag faktiskt!


Hoppas nu era frågor och funderingar är besvarade! Har ni några mer frågor är det bara att fråga, det vet ni! :)
Ha en fortsatt fin kväll, kramar! ♥

Datum: 2011-02-23 | Klockan: 21:51:49 | Kategori: Frågor & Svar



På praon.


Haha, förlåt Elsa om du ser detta.. men du är så söt!

Hej alla fina bloggläsare! Eftersom min kamera fortfarande är sönder(!!) så kom jag på att jag kunde filma lite från praon idag. Dock får man inte ha mobiler där, eller inte när man jobbar iallafall så jag filmade bara lite snabbt vid morgonfikan. Kanske någon svordom kommer upp då och då, så ber om ursäkt för det! ;) 

Annars hoppas jag ni haft en superdag! Kram ♥

Datum: 2011-02-23 | Klockan: 20:43:02 | Kategori: Video



Match nu!


Vardagskläderna.

Matchkläderna ;)

Tja! Hinner egentligen inte blogga just nu, men gör ett litet inlägg iallafall! Kom hem från Pizza hut för ungefär 1 timme sedan, är skittrött! Dem tjejerna som var där igår praoar tydligen någon annanstans så nu är det bara jag och Elsa igen, och jag kan säga att det var helt klart mycket mer arbete att göra idag! Men personalen är så härlig och trevliga så allt jobb blir atomatiskt jättekul!

Ska iväg på match nu om ungefär 5 min så är ganska stressad. Känner faktiskt inte för att spela idag eftersom jag är så fruktansvärt trött men jag kommer nog igång senare. Idag blir det Mölndal-Sävehof, rolig match! Måste iallafall packa och pixa med lite saker nu, men vi hörs imorgon eller när jag kommer hem, beror på om jag somnar eller inte ;) Ha en fortsatt bra dag! :)

Dagens outfit:
Skjorta: Gina tricot
Tights: Gina tricot

Förresten, förlåt för så dåliga webbcam bilder men min kamera är fortfarande trasig så!..

Datum: 2011-02-22 | Klockan: 17:22:22 | Kategori: Outfit



Mest hatade familjen i Amerika.



Har ni sätt detta eller? Herregud, mest hatade familjen i Amerika. Idioter säger jag bara. Men det som är det mest hemska är att dem har små barn på bara några år som lärt sig allt detta.. fan va sur man blir.

Datum: 2011-02-21 | Klockan: 21:01:29 | Kategori: Video



Jobbig dag!...


Förlåt för man inte ser mitt ansikte men helt morgontrött..

Lunchen, ruskigt gott!

Hallå alla bloggläsare! Nu är jag hemma efter en jobbig dag med massor av jobb och slit! Eller inte.. ska berätta exakt hur det gick till. Vi kom dit, allt var som vanligt och vi började göra sallad då plötsligt 2 andra tjejer kommer in?! Jo, nu va de så att Pizza hut råkat dubbelboka, så det fanns typ ingenting att göra. Man satt nästan bara ner hela tiden och väntade.. Ganska tråkigt kan man väl säga. + vi tjejer sa ingenting till varandra, kollade knappt på varandra, haha. Men imorgon tänker jag vara jättesocial och trevlig! ;)

Men det var faktiskt roligt, dom gångerna man väl gjorde någonting. & kläderna ska vi inte ens snacka om, skit fräcka eller? Haha, byxorna var iallafall otroligt sköna men mössan kunde man hoppat över?.. Vad tycker ni, hiss eller diss? ;)

Datum: 2011-02-21 | Klockan: 17:07:16 | Kategori: Allmänt



Pizza hut imorgon!


Såhär känner jag mig just nu! Kommer somna med ett leende på läpparna! ;)

Jag är äntligen klar med min deckare!! Känner mig sjukt glad och lättat just nu. Och det skönaste är att jag inte ska till skolan på yttligare 2 veckor då jag ska praoa istället, ska ju som sagt prao på Pizza hut med Elsa. Kommer bli super kul! Börjar 9 varje dag förutom på måndagar då jag börjar halv 10, och slutar 4 varje dag, så jag försöker hinna med att göra ett inlägg när jag kommer hem, eftersom jag slutar 4 så är jag säkert hemma runt kvart i 5 och sen ska jag med bussen till träningen klockan 6 så det blir nog ganska stressigt.. men det ska nog bli bra! Och vem vet, jag kanske hinner med ett inlägg på morgonen någon dag, ska försöka med det ibland. 

Nu ska jag iallafall sova så jag är pigg och glad imorgon, sov gott alla mina fina bloggläsare! ♥

Datum: 2011-02-20 | Klockan: 22:39:20 | Kategori: Allmänt



Mycket ska man hinna med!


Ingredienserna!

Mjööölk

Dags att steka dem.

Glad tjej! :)

Jag och Hannisen!

Hej på er! Varit med Hanna hela dagen därav inga inlägg, men här kommer ett! Försökte ta så mycket kort jag kunde men självklart så pajjar kameran helt plötsligt utan anledning.. sjukt sur för det! Menmen, det är väl bara att lämna in den.. :(

Ni får iallafall lite bilder på hur vi ser ut idag och från när vi gjorde lunch. Pannkakor, mums! ♥

Datum: 2011-02-20 | Klockan: 18:01:40 | Kategori: Allmänt



Behind the scenes!



Behind the scenes från när Syrran fotade mig. Jag var heeelt nyvaken då hon drog upp mig ungefär 15 minuter innan det var dags för att bli fotad.. men vad gör man inte för sin syster? ;) 

Titta och njut gott folk, några minuter med systrarna Dahlström!

Datum: 2011-02-19 | Klockan: 20:40:00 | Kategori: Video



Fail videoblogg!



uttråkaaaad!

Shaa. Sitter och skriver på min deckare, kul! Men jag börjar få flyt nu, hoppas på att den blir klar ikväll! Orkar verkligen inte skriva på den mera..! Men ändå, på ett sätt kan jag inte klaga. Favorithörlurarna spelar go musik + choklad och dricka. Mjoo, kanske inte blir så hemskt iallafall? ;)

Videon jag la upp förut?.. Kollade inte in i kameran någon gång typ.. men jag kommer nog lära mig sånt där med tiden, haha! Eller ni kanske inte ens vill se mig videoblogga? Ja/Nej?

Ha en fin lördag :)
 

Datum: 2011-02-19 | Klockan: 19:19:24 | Kategori: Allmänt